Event

Fremtidens kommunale multihus 2019

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

  • info@nohrcon.com
  • +45 70201146
  • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 27.02.2019
Start tidspunkt:
Sted: København
Tilmeld  

Hvordan kan vi åbne skoler, biblioteker og kulturhuse op for lokalsamfundet? Kan vi gøre skolebiblioteket til en del af det offentlige bibliotek, lave folkekøkken i kantinen? Oplev hvordan man kan skabe det kommunale multihus.

Temadag: Fremtidens kommunale multihus 2019

Hvordan kan vi skabe nye kommunale bygninger, som kan bruges af forskellige målgrupper, og hvordan kan skolens lokaler bruges af flere borgergrupper i og uden for skolens åbningstid?

Kan vi lade idrætssalen blive brugt af plejecentret, og lade foreningslivet rykke ind om aftenen?

På denne temadag kan du høre om – og opleve -, hvordan vi kan åbne skoler, biblioteker og kulturhuse for lokalsamfundet med de synergieffekter der følger med, og samtidig undgå at kvadratmeterne står tomme hen, ved at de er i brug fra morgen til aften.


Ansatte i kommuner og offentlige myndigheder beskæftiget med byggeri, drift og udvikling af offentligt byggeri kan deltage sammen med bygherrer, bygherrerådgivere, arkitekter, rådgivere, entreprenører og øvrige aktører.

Program, pris og tilmelding:

Fremtidens kommunale multihus 2019

Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Anlæg, Infrastruktur, og personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere