Event

Fremtidens kystbeskyttelse 2019 - sikring af kyster og havne

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

  • info@nohrcon.com
  • +45 70201146
  • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 24.09.2019
Start tidspunkt: 09.00
Sted: Odeon: Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C
Tilmeld  

På denne konferencedag kan du høre om, hvordan vi kan arbejde på både at sikre vores kyster mod nutidens og fremtidens vandmasser samt beskytte vores naturområder.

Konference: Fremtidens kystbeskyttelse 2019 - Sikring af kyster og havne

Den globale opvarmning er ikke længere til diskussion, og det vildere vejr er for længst kommet til vore egne breddegrader. De voldsomme storme medfører stormflod og oversvømmelse af lavtliggende kystnære arealer både i by-, havne og naturområder – til gene for mange og med enorme omkostninger til følge.

For 3. år i træk afholder Nohrcon derfor denne konference om fremtidens kystbeskyttelse for at sætte fokus på de udfordringer og mulige løsninger, der måtte være, når vandmasserne skyller ind over os, og hvordan vi undgår det fremadrettet.

Konferencen bringer både de tekniske, juridiske, forskningsmæssige, samfundsøkonomiske og politiske aspekter i spil, når landets førende eksperter giver dig indblik i den nyeste teknologi, de regler der skal overholdes, og de strategiske overvejelser der er forbundet med kystbeskyttelse og kystsikring – ved inddragelse af flere praktiske eksempler og cases.

Siden sidste konference er den nye kystbeskyttelseslov trådt i kraft, og kommunerne har dermed overtaget myndighedsansvaret i kystbeskyttelsessager, og Kystdirektoratet indtager nu en mere vejledende rolle.

NB: TILMELD 3, BETAL FOR 2 – INDTIL D. 26. JUNI!

Program, pris og tilmelding:

Fremtidens kystbeskyttelse 2019 - Sikring af kyster og havne

Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Anlæg, Infrastruktur og personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

 

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere