17.03.2022  |  VVS  |  Sanitet

Fremtidens vandspild bekæmpes i GFs panel

Indhold fra partner Hvad er dette?

Virksomheden GF Piping Systems panel ved navn ”Løs vandtab for livet”, diskuterer løsninger på vandspild, digitaliseringen af vandnetværket og meget mere.

Vandspild er et globalt problem. Omkring 25-50 procent af planetens distribuerede vand går tabt eller faktureres aldrig. Selvom Danmark har fået denne procentdel helt ned på 8 procent, er vi ikke i mål endnu. Løsninger på fremtidens vandspildsproblemer diskuteres i virksomheden GF Piping Systems panel ved navn ”Løs vandtab for livet”.

Hold dig opdateret og hør om de nyeste innovationer i vandværk. Vandtabseksperter fra research institutter, internationale foreninger, udviklingsbanker, kunder og GF Piping Systems diskuterer blandt andet, hvordan vandspild eller såkaldt ikke-indtægtsvand (Non-Revenue Water eller NRW) har indflydelse på verden.

LÆS OGSÅ: Innovativ rotor skal skære op til 75 procent af vandværkernes vandspild

Diskussioner med eksperter

Hvordan påvirker vandtab verden? Og hvordan kan forsyningsselskaber overvinde udfordringerne ved ikke-indtægtsvand? Ifølge panelet af vandtabseksperter i det første afsnit af ”Løs vandtab for livet”-webcast-serien, kræver kampen mod NRW, at man kombinerer to strategier: udvikling af smarte, men enkle og omkostningseffektive teknologier, forenkling af ledelse og styring af forsyningsselskaber. Den 40 minutter lange diskussion, modereret af Andrew Walker, involverede fire gæster fra forskellige dele af vandsektoren, herunder International Water Association (IWA), det schweiziske forskningsinstitut EAWAG og Inter-American Development Bank.

Efter at have deltaget i den første episode, kommenterede Olivier Narbey, Senior Business Development Manager Utilities hos GF Piping Systems:

”Efter at have arbejdet med mange internationale forsyningsselskaber gennem årene, er vi glade for at have skabt et format, der sætter udfordringerne med vandtab i spotlight. Vores mål er at hjælpe folk med at forstå alvoren af de kommende udfordringer. Samtidig vil vi inspirere folk til at skride til handling, uanset hvor stor eller lille den handling måtte være – det hele tæller i kampen mod vandtab og vand uden indtægter”, fortæller Olivier Narbey.

Du kan oprette dig for at se de kommende ”Løs vandtab for livet”-videoafsnit her.

-AKJ

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere