09.08.2019  |  EL  |  Belysning

Fremtidssikret belysningsløsning

Indhold fra partner Hvad er dette?

green:ID modulbaseret LED lysarmatur-system med et utal af sammensætningsmuligheder…

Den individuelle løsning

Med green:ID modulbaseret Trunking system får man ikke blot maksimalt lysudbytte og de velkendte fordele ved LED. Man får også en moderne og fremtidssikret belysningsløsning med et utal af sammensætningsmuligheder til den individuelle løsning.

Det stilrene og enkle design, gør at Trunking systemet er særdeles velegnet til brug i mange forskellige projekter - den perfekte løsning til bl.a. kontor, butik, showroom og lager.

Den fleksible løsning fremtidssikrer dit valg

Når man vælger green:ID Trunking-systemet som belysning, får man ikke blot sikkerhed for god kvalitet med hele 5 års garanti. Man får også et moderne og stilrent belysning system, som med sine mange fleksible løsninger, giver mulighed for at ændre opsætning såfremt man ønsker at foretage indretningsmæssige ændringer i lokalet.  


green:ID “Trunking” systemet fås i mange forskellige længder og lysstyrker, og udover de mange løsdele for individuel tilpasning af monteringsløsningen, er der også mange typer tilbehør:

  • Dæmpbare drivere, DALI samt 0-10V
  • Skinnespot-adaptere i flere varianter
  • Batteri-backup i flere kapaciteter
  • Skumrings- & bevægelsessensorer

Da Autohuset Kronsbjerg slog dørene op til deres nye bilhus i Odense, var det med det modulbaserede LED Trunking-system i deres 2 biludstillinger.
Se mere om det projekt HER


KLIK HER og bliv klogere på green:ID Trunking systemet

Mere fra Ecofoss/Green:ID

Ecofoss/Green:ID

www.ecofoss.dk

Visionen for gren:ID sortimentet er innovative og tildels unikke produkter, som dækker behovet for LED belysning til industri- og erhvervsbygninger mv. I produktudviklingen er der også stort fokus på optimeret montering, som man som installatør sparer mest mulig tid ved montering af produkterne, samtidig med man har et pålideligt produkt og et tilg…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere