07.12.2020  |  EL  |  Varme og køling

Frese lancerer dynamisk termostatisk radiatorventil

Med Frese RadCon kan virksomheden nu tilbyde et komplet produktprogram til Buildings-segmentet med en lang række af de samme fordele, der findes i deres andre dynamiske ventiler.

Frese RadCon forenkler radiatorsystemer på flere måder. Det skriver Frese i en pressemeddelelse. Den er blandt andet let at kommissionere på grund af den automatiske balancering i systemet, hvor man forindstille det krævede flow i l/h og dermed slipper for at beregne KV-værdier.

Hvis ventilerne installeres i et system, hvor differenstrykket ikke overstiger 70 kPa, er der ikke behov for yderligere reguleringsventiler, hvilket minimerer både investering og vedligeholdelse.

Selve ventilen er også let at vedligeholde i tilfælde af tilstopning, da de indvendige komponenter kan udskiftes.

Frese RadCon sikrer optimal komfort for slutbrugerne på grund af temperaturregulering med høj præcision. Dette skyldes de trykuafhængige ventilers evne til at forhindre flowsvingninger i radiatoren.

Med tilføjelsen af RadCon får Frese en komplet produktportefølje og forventer dermed at have en stærkere platform i Buildings-segmentet.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere