15.02.2022  |  VENTILATION  |  Indeklima

Frisk luft forbedrer indlæringen

Indhold fra partner Hvad er dette?

At frisk luft er vigtigt for vores sundhed og har stor indflydelse på vores velbefindende, er velkendt.

Danske skoler har i mange år haft fokus på indeklimaet, og der er lavet adskillige undersøgelser, der viser, at der er et stort behov for at optimere og udskifte skolernes ventilationssystemer. Luftforholdene i klasseværelserne er ikke optimale, og de er ofte for dårligt ventileret til at opfylde behovet for en god luftkvalitet i rummene. Generelt er undervisningslokaler karakteriseret ved mange elever pr. kvadratmeter, hvilket i mange tilfælde fører til et for højt CO2-niveau.

Realdania har udarbejdet en rapport om skoleventilation og indeklima i landets skoler, der med al tydelighed viser, at indeklimaet i landets skoler kræver handling, og at det har afgørende betydning for den almene sundhed og indlæringsniveauet, at der bliver gjort noget på området. Hos KE Fibertec er vi stolte over at have fået referenceprojekter på skoleventilation med i den nye publikation fra Realdania.

Læs hele artiklen og få linket til Realdanias publikation på https://lnkd.in/gqsTG9PK - her kan du også læse mere om hvordan et tekstilbaseret ventilationssystem er en optimal løsning til sikring af et godt og sundt indeklima i skoler og uddannelsessteder.

Mere fra KE Fibertec AS

KE Fibertec AS

www.ke-fibertec.com

KE Fibertec leverer bæredygtige ventilationsløsninger, der sikrer et godt indeklima og energibesparelser. Tekstilkanaler er særdeles velegnede til effektiv, ensartet og trækfri fordeling af frisk luft uden "døde zoner". Tung og stillestående luft kan give hovedpine og træthed. KE Fibertecs tekstilkanaler skaber et effektivt luftskifte og et godt indeklima i skoler, kontorer, butikker, sh…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere