23.05.2017  |  VENTILATION  |  Branchen

Fusionen mellem Veltek og Dansk Ventilation er endeligt vedtaget

En enstemmig generalforsamling hos Veltek har sagt ja til fusionen med Dansk Ventilation.

Den tekniske brancheorganisation Veltek har på sin generalforsamling enstemmigt vedtaget at fusionere med brancheorganisationen Dansk Ventilation.

Afstemningen fandt sted på Velteks årsdag, der fandt sted i fornemme rammer på Holckenhavn Slot ved Nyborg.  

Dermed rummer Veltek nu hele paletten af leverandører til de tekniske installationer, det vil sige producenter af produkter til både el, VVS og ventilation.   

Læs også: Dansk Ventilation og Veltek har fusionsplaner

Fusionen styrker, ifølge Velteks administrerende direktør Per Rømer Kofod, brancheorganisationens muskler over for myndigheder, politikere og andre aktører.

- JKK  

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere