Event

Gå-hjem-møde: Effektivisér din forretning med digitale værktøjer

Minuba ApS

minuba.dk

  • info@minuba.dk
  • 7070 2037
  • Diplomvej 381, 2800 Kongens Lyngby
Se profil  
Type: Gå-hjem møde
Start dato: 19.11.2018
Start tidspunkt: 16:00
Sted: Langebrogade 1A, 1411 København K.
Tilmeld  

Spilder du tiden på papirarbejde, krøllede arbejdssedler og har du mistet overblikket? Bliv digital nu og spar masser af værdifuld tid!

Deltag på gå-hjem-mødet: mandag d. 19. november 2018 kl. 16:00-18:00 hos e-conomic. 

Digitaliseringen af håndværks- og servicebranchen er i fuld gang. Kom foran med hjælp fra digitale værktøjer til at optimere alle dine arbejdsprocesser. Minuba og e-conomic er gået sammen, så vi kan inspirere og give din virksomhed et indblik i, hvor nemt du med digitale værktøjer kan optimere din forretning.

Du får en smagsprøve på, hvordan du med Minuba og e-conomic kan gøre dit arbejde langt mere effektivt og smart - og få en bedre bundlinje.

 

Lad Minuba og e-conomic hjælpe dig

Med hjælp fra et digitalt værktøj har du altid overblikket over din forretning. Dermed mindsker du administrativt arbejde og kan løse dine opgaver på væsentlig kortere tid.

I Minuba videregives vigtige informationer automatisk til dine svende, så du mindsker tidskrævende telefonopkald. Dermed er de klædt på til at udføre arbejdet selv.

Det forbedrer indtjeningen, øger profitten og giver langt mindre stress. Med en realistisk tidsplan, god planlægning og et solidt indblik i projektets omfang, har du nøglen til succes.

Med e-cononomics regnskabsprogram bliver det simpelt at styre din bogføring og fakturering. Og så snakker Minuba og e-conomic sammen!

Du overfører nemt fakturaerne (oprettet i Minuba) til din e-conomic, så du slipper for dyr spildtid på administrative processer.

 

Hvorfor skal du deltage?

Har du brug for et sidste skub for at komme igang med digitaliseringen? Det får du på gå-hjem-mødet.

På mødet sætter vi digitalisering øverst på dagsordenen med udgangspunkt i din hverdag. Vi sætter fokus på, hvordan du nemt kommer i gang med de digitale værktøjer.

Vi klæder dig på til at blive digital, så du kan optimere og effektivisere din forretning.

 

Vi giver en uforpligtende snak og en sandwich

Vi vil meget gerne høre, hvad der rører sig hos dig generelt, og hvordan vi bedst kan hjælpe dig i hverdagen.

Derfor kan du efter gå-hjem-mødet få en lille bid mad samt noget godt at drikke, og få en uforpligtende snak med folk fra Minuba og e-conomic. 

Tilmeld dig her: https://minuba.dk/minuba-og-e-conomic-gaa-hjem-moede/

Tags: Minuba ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere