29.06.2021  |  EL  |  El-materiel

Gå ikke glip af de fordele som komfortventilation giver dig

Indhold fra partner Hvad er dette?

Et behageligt indeklima med frisk luft er en afgørende faktor for velvære og aktivitet.

Her får du et overblik over hvilke fordele, som komfortventilation giver dig:

✔ Spar på din varmeregning

Når du reducerer den mængde luft, ventilationsanlægget skal udskifte, skal du tilsvarende varme mindre luft op. Derved sparer I også på varmeregningen.


✔ Begrænset vedligeholdelse

Ved komfortventilation kræver begrænset vedligehold, hvilket gør at du sparer tid og kræfter og i sidste ende øger du din bundlinje ved reducerede driftsomkostninger.


✔ Øger sundhed og komforten

Det forbedrer luftkvaliteten i bygningen ved at tilføre den rette mængde frisk luft. Den friske luft øger de ansattes koncentrationsevne og dermed deres produktivitet. Samtidig forebygger den friske luft mod fugt og skimmel i bygningen.

 
✔ Reducerede CO2-udledning

Ved at implementere et naturligt ventilationssystem i din bygning er du med til at reducere CO2-udledning

Få gode råd og sparring af Thomas på telefon 6120 5321, og vi hjælper dig gerne med at dimensionere dit komfortventilationsanlæg.

Mere fra Eegholm A/S

Eegholm A/S

www.eegholm.dk

Hos Eegholm finder du komplette løsninger på elektriske og mekaniske problemstillinger under ét tag. I mere end 90 år har vi leveret løsninger til en bred vifte af brancher inden for industri og skibsfart. Den særlige bredde i Eegholms kompetencer gør det muligt at skabe det kunderne i stigende grad efterspørger – stærke individuelle…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere