16.11.2020  |  EL  |  Branchen

Gør det nemt at tegne og dokumentere boliginstallationer

Indhold fra partner Hvad er dette?

PC|Automation gør det muligt at importere plantegninger som PDF eller DWG/DXF og derved er det let for dig at planlægge og dokumentere arbejdet omkring boliginstallationer.

Importér plantegninger som PDF eller DWG/DXF
PC|Automation gør det let for dig at planlægge og dokumentere arbejdet omkring boliginstallationer. Du importerer nemt en plantegning i PDF eller DWG/DXF-format, og på denne indsætter du symboler for den ønskede installation.   

Den færdige installationstegning danner grundlag for den dokumentation du kan aflevere til kunden. I samme program har du funktionen PanelBuilder, som kan generere en varmetabsberegning, overensstemmelseserklæring og CE-mærkning. 

Vores supporter Nicki Bruhn Nielsen har lavet en video der viser dig, hvordan du nemt importerer en PDF og laver din installationstegning.

Mere fra PCSCHEMATIC A/S

PCSCHEMATIC A/S

www.pcschematic.dk

Software til automation og el-installation Hos PCSCHEMATIC er vi kendt som skaberne af elbranchens CAD-program PCSCHEMATIC Automation – og for vores effektive og kompetente support. Vi sælger og udvikler følgende produkter: PCSCHEMATIC Automation: Software til el-dokumentation PCSCHEMATIC Cabledim: Til dimensionering af kabler (Udviklet i samarbejde med…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere