02.11.2018  |  EL  |  Branchen

G. Funder får ny topchef

Bo Westberg er tiltrådt som adm. direktør for grossistvirksomheden G. Funder.

Bo Westberg er første november tiltrådt som adm. direktør for grossistvirksomheden G. Funder, der sælger rengøringsartikler, malingsprodukter samt VVS- og elartikler til byggemarkeder og detailhandlen.

Bo Westberg kommer senest fra en stilling som direktør og partner i det strategiske kommunikations- og reklamebureau FXA, men han har et indgående kendskab til salg og produkter til teknik- og byggesektoren. Blandt andet har Bo Westberg været salgs- og eksportchef hos plastrørsystemproducenten Nordisk Wavin, direktør for Wavins baltiske aktiviteter og direktør for elmaterielproducenten Jo-El, der i dag er en del af Schneider Electric.

Hos G. Funder skal Bo Westberg bruge sin brede erfaring til at udvikle den 117 år gamle virksomhed, som er i gang med en omfattende udbygning af sit produktsortiment.

G. Funder har siden årsskiftet været et selvstændigt datterselskab i stål- og teknikkoncernen Lemvigh-Müller.

- JKK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere