03.03.2020  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Geberit ansætter Allan Løve som ny projekt- og salgschef

BRANCHEPROFILEN: Allan Løve, der en kort periode befandt sig i softwareindustrien, skal nu stå for projektledelse og salg i Geberits tekniske afdeling. Med mere end 13 års erfaring som salgschef og salgsdirektør i byggebranchen, er han glad for at komme tilbage til lignende arbejdsområder.

Hvad består dit nye job i?
Jeg er ansat som projekt- og salgschef i den tekniske afdeling, så mine primære opgaver omhandler projektstyring, optimering, samt salg af produkter som for eksempel cisterner og afløbssystemer B2B. Derudover sørger jeg for, at vi opretholder vores standarder for rådgivningen af installatører og vores grossister.

Hvorfor har du valgt at arbejde i sanitetsbranchen?
Efter at have været cirka halvandet år i en softwarevirksomhed, ville jeg gerne tilbage til en stilling i byggebranchen, da jeg har mere end 13 års erfaring med projektpipelines, optimering og effektivisering af salgsprocessen derfra. Så da jeg fik muligheden for at arbejde med salg og ledelse hos Geberit, synes jeg, det passede rigtig fint med mine ønsker og kompetencer. Derudover synes jeg, at Geberit er et stærkt brand med gode kvalitetsprodukter, så det tiltalte mig også.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Cabicon ansætter ny produktansvarlig

Allan Løve, projekt- og salgschef i Geberit

Seneste uddannelse: Cand.merc. i international marketing & management fra Copenhagen Business School  

Seneste job: Administrerende direktør i Admind

Hvad bliver den største udfordring i dit nye job?
Det ligger først og fremmest i at fastholde Geberits nuværende position på et marked, der bliver mere teknisk og intensivt konkurrencemæssigt. Derudover bliver det også at uddanne og rådgive installatørerne, så de bruger produkterne korrekt, samt at bibeholde et godt forhold til grossisterne, så man ikke risikerer, at de skifter til andre alternativer. 

Hvad laver du i din fritid?
Den går mest med at få dyrket noget konditionstræning og aktiviteter med min kone og vores fire døtre. 

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere