27.01.2022  |  VVS  |  Sanitet

Geberit opnår højeste placering i bæredygtig vurdering

Indhold fra partner Hvad er dette?

For andet år i træk tildeles Geberit Group den højeste bæredygtighedsvurdering af EcoVadis, der vurderer leverandørers bæredygtighed ud fra miljø, arbejds- og menneskerettigheder samt etik og bæredygtigt indkøb.

Vurderingsbureauet EcoVadis har netop tildelt Geberit en Platinium-rating for sanitetsvirksomhedens arbejde med bæredygtighed. Det er andet år i træk, at Geberit placerer sig som en del af de førende 1 procent af de 65.000 virksomheder, som EcoVadis årligt rangerer for deres arbejde med bæredygtighed og omstilling.

Denne placering betyder meget for os, fordi den viser vores kunder, at Geberit tager behovet for at arbejde struktureret, systematisk og langsigtet med at skabe en transparent og bæredygtig forretning seriøst. Det er jo ingen hemmelighed, at der i stigende grad stilles højere krav til branchen i forhold til bæredygtighed. Sådan skal det også være, og det skal vi naturligvis leve op til,” udtaler direktør for Geberit Danmark, Bent Knudsen.

Rating guider forbrugerne
EcoVadis er et vurderingsbureau, der på global basis evaluerer, vurderer og rangerer virksomheders bæredygtighedsarbejde ud fra miljø, arbejds- og menneskerettigheder samt etik og bæredygtigt indkøb.

I takt med at holistiske bæredygtighedsstrategier bliver stadigt mere aktuelle og relevante for virksomheder, oplever EcoVadis også en større efterspørgsel. Samtidig er uddeling af certifikater og priser til virksomheder, såsom Geberit, også blevet en fast og essentiel del af EcoVadis’ arbejde med at hjælpe forbrugerne med at navigere i bæredygtighedsdagsordenen.

Læs mere om EcoVadis her: https://ecovadis.com

Om Geberit
Geberit-gruppen, der har aktiviteter verden over, er førende på markedet i Europa inden for sanitetsprodukter. Som en integreret koncern har Geberit en meget stærk lokal tilstedeværelse i de fleste europæiske lande og er derfor i stand til at levere unik merværdi inden for både sanitetsteknologi og badeværelseskeramik.

Produktionskapaciteten omfatter 26 produktionsanlæg, hvoraf de 4 har oversøiske placeringer. Koncernens hovedkvarter ligger i Rapperswil-Jona i Schweiz. Med omkring 12.000 medarbejdere i over 50 lande genererede Geberit en nettoomsætning på 3,5 mia. CHF i 2021. Geberits aktier er børsnoteret på SIX Swiss Exchange. Geberits aktier har været børsnoteret på SMI (Swiss Market Index) siden 2012.

Mere fra Geberit A/S

Geberit A/S

www.geberit.dk

  • 86741086

Geberit udvikler, producerer og sælger højteknologiske produkter og systemer til VVS-branchen. Siden starten i 1874 har Geberit udviklet sig til at være markedsførende udbyder af installationssystemer, cisterner og skyllesystemer, afløbssystemer og forsyningssystemer. Produkterne er kendt for deres høje kvalitet og anvendes til nybyggeri såvel som til renovering.I Danmark ligger hovedkontoret…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere