20.04.2022  |  VVS  |  Sanitet

Geberit On Tour: Nu får danske grossister og installatører besøg af Geberits kørende showroom

Indhold fra partner Hvad er dette?

Geberit har indrettet et kørende showroom, som i løbet af foråret og efteråret kører Danmark rundt og besøger danske grossister og VVS-installatører. Med initiativet ønsker Geberit at gøre det lettere at opleve og afprøve sanitetsløsninger og se de seneste produktnyheder. Samtidig vil der være mulighed for at få personlig rådgivning af Geberits tekniske salgskonsulenter.

I dag starter Geberit On Tour, hvor det kørende showroom, der er fire meter langt og to meter bredt, turnerer med næsten hele Geberits produktsortiment til både foran og bag væggen.

Når det kommer til badeværelsesdesign og indretning forventer kunder i dag et tidssvarende design, der ikke går på kompromis med innovative funktioner. Derfor er det gavnligt for både grossister og installatører at kende til de forskellige sanitetsløsninger – heriblandt installationssystemer til installationsvægge, der er afgørende i forhold til at kunne imødekomme de behov, der er til nutidens badeværelse.

I det kørende showroom kan man blandt andet opleve:

 • Geberits installationssystemer, hvor installatørerne selv kan bygge en installationsvæg op. Her kan de også prøve kræfter med at samle det helt nye forsyningssystem, Geberit FlowFit, der er designet til at være let at installere.
   
 • Se og høre mere om den udvendige cisterne Geberit Monolith Plus, douchetoilettet AquaClean Mera og de nyeste produkter inden for betjeningsplader, håndvaske og badeværelsesmøbler.
   
 • Mere viden om hvordan Geberit arbejder med bæredygtighed og produktgarantier, der bidrager til at fremtidssikre projekter.

LÆS OGSÅ: 412.000 boliger opvarmes med naturgas

”Initiativet er en større satsning for Geberit, hvor vi de kommende år vil turnere Danmark rundt for at komme tættere på vores grossister og installatører og sparre om vores erfaringer og know-how. Det er gavnligt at få produkterne i egne hænder og modtage personlig rådgivning og demonstrering af vores tekniske salgskonsulenter, særligt i forhold til installationen”, fortæller Allan Løve, der er salgschef hos Geberit og ansvarlig for Geberit On Tour.

Turnerer i hele Danmark
Konceptet Geberit On Tour vil strække sig over flere år, men i løbet af 2022 forventer Geberit at besøge op til 50 forskellige grossister, hvor butikkens medarbejdere og installatører er inviteret.

Foruden rådgivning, demonstrering og afprøvning af produkterne, afholder Geberit også konkurrencer og tilbyder morgenmad og frokost til de besøgende i løbet af dagen.

Program for dagen

 • 07:30 – Lastbilen åbner og vi byder på morgenmad
 • 08:00 – Se nærmere på produkterne og deltag i konkurrencer
 • 11:30 – Kom forbi og få frokost
 • 14:00 – Tak for i dag

Læs mere om Geberit On Tour her.

-AKJ

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere