14.08.2018  |  VVS  |  Energi

Gemina Termix og Danfoss inviterer rådgivere til energiseminar

Indhold fra partner Hvad er dette?

Så er det endnu engang blevet tid til energiseminar med Gemina Termix og Danfoss. Deltag i fyraftensseminaret og få værdifuld viden om energioptimering i etagebyggeri og kæde-/rækkehuse.

Seminaret er henvendt til ingeniører, rådgivere, energikonsulenter, fjernvarmeværker og boligforeninger. Du vil blive præsenteret for teknisk og faglig indsigt krydret med masser af ny inspiration, hvilket vil give dig et endnu bedre grundlag for at rådgive på området.

Du vil i løbet af dagen blive klædt på til fremtidens udfordringer af specialister og fagfolk fra Gemina Termix og Danfoss, og samtidig have rig mulighed for at netværke med andre fagfolk fra branchen.

Seminaret foregår ni forskellige steder i landet og er ganske gratis.

Læs mere i invitationen (PDF)

Mere fra GEMINA TERMIX A/S

GEMINA TERMIX A/S

www.termix.dk

Siden lanceringen af Termix 20 Vandvarmeren i 1986 har Gemina Termix været i konstant udvikling og vækst. Dette har sikret os en markedsledende position på det danske marked og en stærk stigende eksportandel, der er vokset betydeligt, siden vi blev en del af Danfoss Gruppen i 2004.Vores produktprogram spænder bredt lige fra fjernvarmeanlæg på få kW til lejligheder og parcelhuse til store compactst…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere