12.04.2019  |  VVS  |  Varmeanlæg

Gemina Termix på VVS'19

Indhold fra partner Hvad er dette?

Endnu engang er Gemina Termix repræsenteret ved VVS-messen i Odense Congress Center den 8. – 10. maj. Glæd dig til at se vores helt nye stand!

I år medbringer vi nyheden Danfoss Icon - et nyt gulvvarmesystem som kombinerer brugervenlighed og design. På vores stand kan du se vores komplette fjernvarmeanlæg med Danfoss Icon påmonteret og få det demonstreret.

Foruden Danfoss Icon kan du også se vores helt nye Termix HD opbl., som er en komplet og monteringsklar unit til produktion af direkte rumvarme med direkte udtag til varmtvandsbeholder. Termix HD opbl. produceres både til enfamiliehuse og som compactstation til større byggerier. Den er velegnet, hvor direkte varmetilslutning er et krav eller ved konvertering til fjernvarme.

Bestil din gratis billet her.

Vi glæder os til at se dig på vores sædvanlige plads i Hal C, 4527.

Denne artikel er en del af temaet Tema: VVS'19

Mere fra GEMINA TERMIX A/S

GEMINA TERMIX A/S

www.termix.dk

Siden lanceringen af Termix 20 Vandvarmeren i 1986 har Gemina Termix været i konstant udvikling og vækst. Dette har sikret os en markedsledende position på det danske marked og en stærk stigende eksportandel, der er vokset betydeligt, siden vi blev en del af Danfoss Gruppen i 2004. Vores produktprogram spænder bredt lige fra fjernvarmeanlæg på få…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere