07.10.2020  |  VVS  |  Varmeanlæg

Gemina Termix udvider produktprogrammet med unik, pladsbesparende fjernvarmeløsning til etageejendomme

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nu fås Termix VMTD Mini med indbygget blandekreds til projekter

Siden introduktionen af den lille, men særdeles effektive Termix VMTD Mini, har den lille fjernvarmeunit med den store ydeevne været et af de foretrukne valg til direkte forsyning af radiatoranlæg og brugsvand. Med sit kompakte design og sin høje ydeevne har Mini’en ikke mindst fundet vej til tusindvis af både små og store boliger i etageejendomme, hvor den nemt lader sig montere i et teknikskab uden at optage unødig plads.

Mens Termix VMTD Mini består af en vandvarmer til brugsvand og har direkte varmetilslutning for et radiatoranlæg, giver den til gengæld ikke mulighed for at tilslutte vandbaseret gulvvarme. For også at kunne opfylde dette behov har vi derfor udviklet en VMTD Mini med indbygget blandekreds: Termix VMTD Mini opbl ISO.

Maksimal komfort

Både med og uden blandekreds leveres Termix VMTD Mini med indbygget TPV-regulator med tomgangsfunktion. Tomgangsfunktionen kræver ingen efterregulering og bidrager til at holde energiforbruget på et minimum. Samtidig gør TPV-regulatoren det muligt at levere varmt brugsvand uden ventetid og dermed også uden vandspild.

I den nye version med blandekreds leverer fjernvarmeunitten såvel varmt brugsvand som varmt vand til boligens gulvvarmeanlæg. Og også på den front er der skruet helt op for komforten i det lille vidunder.

Dels er unitten udstyret med en differenstrykregulator, der sørger for et roligt flow i varmekredsen, samtidig med at den også kan leveres med elektronisk varmeregulering.

Termix VMTD Mini opbl. sendes officielt på markedet i oktober 2020.

Læs mere her https://termix.dk/yder-saa-meget-fylder-saa-lidt/

Mere fra GEMINA TERMIX A/S

GEMINA TERMIX A/S

www.termix.dk

Siden lanceringen af Termix 20 Vandvarmeren i 1986 har Gemina Termix været i konstant udvikling og vækst. Dette har sikret os en markedsledende position på det danske marked og en stærk stigende eksportandel, der er vokset betydeligt, siden vi blev en del af Danfoss Gruppen i 2004. Vores produktprogram spænder bredt lige fra fjernvarmeanlæg på få…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere