23.02.2018  |  EL  |  El-materiel

General Cable har godkendt Prysmian Groups opkøb

Indhold fra partner Hvad er dette?

General Cable aktionærer har godkendt Prysmian Groups overtagelse af 100 % af dets aktierne

Prysmian Group kan meddele, at General Cable Corporations aktionærer på et ekstraordinært møde har godkendt Prysmian Groups opkøb af 100 procent af dets aktier til et beløb af $ 30,00 pr. aktie, som meddelt den 4. december 2017.

På mødet deltog cirka 75 procent af de almene aktionærer med stemmeret og cirka 99 procent af de afgivne stemmer, var til fordel for fusionen.

Prysmian Group udtrykker tilfredshed med General Cable aktionærernes næsten enstemmige godkendelse af erhvervelsen.

Med forbehold for lovmæssige godkendelser og andre sædvanlige lukningsforhold, forventes færdiggørelsen af overtagelsen at finde sted inden udgangen af 2018.

Læs mere herom på vores hjemmeside https://dk.prysmiangroup.com/node/11016

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker. Pr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere