28.08.2018  |  EL  |  Belysning

Gennemsigtige LED paneler hitter som eksklusiv belysningsløsning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Denne nye teknologi indenfor LED gør, at man kan designe produkter og dermed lysdesign på helt nye måder

green:ID lancerede tidligere i 2018 "Up/Down" LED panel-lampen, som nu sidder monteret i flere nyinstallationer landet over.

Denne lampe er med indbygget driver og er flicker-free, så den ideel til kontorer, mødelokaleler mv. da den også kan sættes sammen i serie til lange panel-lampe. 

Denne panel-lampe har både op- og nedad-vinklet belysning via et avanceret LED optisk system. Det unikke design giver dig et næsten gennemsigtigt armatur, når det er slukket og fremragende ensartethed og effektivitet, når den er tændt.

Den har 55% downlight og 45% uplight, og panelet er 1-10V dæmpbar, ligesom det har ‘STEP-DIM’ = dæmpning i 3 trin (100%/50%/10%) med eksisterende tænd/sluk.

Se mere om produktet på dette link

Denne artikel er en del af temaet Tema: Belysning 2018

Mere fra Ecofoss/Green:ID

Ecofoss/Green:ID

www.ecofoss.dk

Visionen for gren:ID sortimentet er innovative og tildels unikke produkter, som dækker behovet for LED belysning til industri- og erhvervsbygninger mv.I produktudviklingen er der også stort fokus på optimeret montering, som man som installatør sparer mest mulig tid ved montering af produkterne, samtidig med man har et pålideligt produkt og et tilgængeligt og kompetent bagland, der yder…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere