13.06.2019  |  EL  |  Belysning

Genopladelig pandelampe med sensorfunktion

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med I-VIEW får du en robust og elegant pandelampe, der med sine smarte detaljer er skabt til at yde optimalt og lette dit arbejde ved at lyse hele dit arbejdsområde op.

I modsætning til pandelamper med én lysstråle lyser I-VIEW hele dit synsfelt op, og du undgår derfor at dreje dit hoved unødigt under dit arbejde. Pandelampen har en sensorfunktion til håndfri tænd og sluk. Det vil sige, at du med et enkelt vink kan tænde og slukke lampen, hvis du eksempelvis har tykke handsker på eller olie på hænderne.

I-VIEW-pandelampen er udstyret med den nyeste COB LED-teknologi, der giver en ekstremt kraftig og ensartet belysning. Lampen har desuden en funktion, så du kan indstille lysstyrken til 50 % eller 100 %. I-VIEW har en ekstremt lang driftstid og lyser helt op til 6 timer, før en genopladning er nødvendig.

Den robuste I-VIEW-pandelampe er både støv- og vandtæt (IP65), og så vejer den blot 120 g. Det ergonomiske design sikrer en komfortabel pasform, og det stærke bånd justeres nemt, så pandelampen sidder helt perfekt på dit hoved.

Læs mere om I-VIEW-pandelampen her

Mere fra SCANGRIP A/S

SCANGRIP A/S

www.scangrip.com/en

SCANGRIP A/S har specialiseret sig i funktionelt arbejdslys til det professionelle marked, og er idag Europas førende og mest trendsættende leverandør af professionelt LED arbejdslys. Vi er altid to skridt foran med at udvikle og tilbyde nye, robuste, funktionelle og innovative LED arbejdslamper med den allernyeste teknologi.SCANGRIP tilbyder avanceret LED-belysning designet til autolifte, og har…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere