08.09.2022  |  EL  |  Intelligente installationer

gesis® FLEX – fremtidens rumautomation er med installationsstikforbindelser, er modulopbygget og kompakt.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bygningsautomation i smarte bygninger med gesis® FLEX giver en professionel, enkel, sikker, overskuelig og hurtig installation.

Med installationsstikforbindelser, er modul opbygget og decentrale installation er gesis® FLEX en professionel, enkel, sikker og hurtig måde at installere automation i smarte bygninger. Med de stigende energi priser er det ligeledes vigtigt at kunne måle, styre, regulere og ikke mindste dokumentere energiforbruget i bygninger. Her er gesisFLEX også en gevinst for såvel investor som den der driver bygningen.

Med sit kompakte design, tilslutningerne samlet på den ene side, gennemtænkte monteringsmuligheder og modulopbygning passer dette system ind i næsten ethvert installationsrum. Netforsyningen og den interne kommunikationsbus forbindes automatisk, når nye moduler tilsluttes. gesis® FLEX installationsstikforbindelser muliggør en hurtig, sikker og enkel tilslutning, hvilket betyder en tidsgevinst i forhold til konventionel installation.
Læg dertil at gesis® FLEX er udstyret med trykknapper således at installationen manuelt kan testes ved installation.

gesis® FLEX er en fleksibel og omkostningseffektiv løsning til dine installationsprojekter!

Ved ombygninger kan eventuelle overskydende moduler lageres og genbruges ved senere lejlighed - det kalder vi cirkulær økonomi.

Se mere om Gesis Flex: Link 
Du kan også besøge vores hjemmeside: Link
Se mere om installationsstikforbindelser: Link


Har du brug for hjælp eller spørgsmål, så kontakt os på:
Telefon 70 26 66 35 eller skriv på mail: sales.denmark@wieland-electric.com

Mere fra Wieland Electric A/S

Wieland Electric A/S

www.wieland-electric.com

Wieland Electric GmbH er en mellemstor, familie ejet virksomhed inden for elteknik og elektronik industrien. Med hoved kvarter i Bamberg i Tyskland. Wieland der fejrede sit 100 års jubilæum 2010, er blandt pionererne indenfor elektrisk tilslutnings teknologi. Den internationalt orienterede virksomhed, der bl.a. er markedsleder inden for stikbar installations teknologi til bygninger, ha…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere