02.02.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

gesis® NRG - tids- og omkostningsbesparende installationssystem!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Til forskellige typer installationer har vi altid en form for stikbar installation, der muliggør tids- og omkostningsbesparelser!

Til forskellige typer installationer har vi altid en form for stikbar installation, der muliggør tids- og omkostningsbesparelser!
Her ser du vores flade kabelsystem gesis® NRG, som i kombination med vores gesis® GST18i5 giver hurtig, enkle og omkostningseffektive installationer. Læg der til, at systemerne har mekanisk kodning, hvilket betyder at det ikke er muligt at fejlmontere systemet. Derved undgår du tidskrævende fejlfinding. Smart!
Du er velkommen til at se på vores flade kabelsystem gesis® NRG, en god løsning, der medfører flere fordele.

Se mere på vores hjemmeside: Link
Hent kataloget her: Link

Mere fra Wieland Electric A/S

Wieland Electric A/S

www.wieland-electric.com

Wieland Electric GmbH er en mellemstor, familie ejet virksomhed inden for elteknik og elektronik industrien. Med hoved kvarter i Bamberg i Tyskland. Wieland der fejrede sit 100 års jubilæum 2010, er blandt pionererne indenfor elektrisk tilslutnings teknologi. Den internationalt orienterede virksomhed, der bl.a. er markedsleder inden for stikbar installations teknologi til bygninger, har dattersels…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere