07.01.2021  |  EL  |  Branchen

GF+ gav Patrick idé om uddannelsesvej

Patrick Jensen Nielsen vil gerne have en uddannelse, men han har ofte været i tvivl om valget. Efter et forløb på GF+ har Patrick besluttet sig.

Patrick Jensen Nielsen har længe været skoletræt. Men efter et 10 ugers GF+ forløb, som en del af det første hold på Tradium, hvor han prøvede kræfter med forskellige håndværksfag, fik han en idé til uddannelse.

Særligt målrettet

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Forløbet er målrettet ældre elever, der ikke kommer direkte fra grundskolen modsat eleverne på det lignende Grundforløb 1.

Her får eleverne lov til at prøve kræfter med forskellige opgaver, der skal løses for fiktive virksomheder.

”Det kan være alt fra at lave en reklame for virksomheden, arbejde med verdensmålene ved at lave smarte affaldsløsninger, arbejde med belysningen og meget mere. På den måde kommer de i kontakt med de forskellige områder, de kan vælge uddannelse inde for”, forklarer Janni Tommerup, der har undervist eleverne på GF+ forløbet.

Og denne metode var netop god for Patrick Jensen Nielsen. Han havde blandt andet overvejet at blive elektriker eller tage en uddannelse som smed. Men efter at have prøvet kræfter med de forskellige erhvervsfag, så fandt han ud af, at han hellere ville være mure.

Det fandt han blandt andet frem til via et kort praktikophold.

”Det var en skam, det kun var 2 dage, for det var mega fedt. For det første var der nogle gode mennesker at snakke med, og så skulle jeg ikke bare observere, jeg skulle også selv prøve at lave nogle praktiske opgaver, så jeg fik en føling med faget”, fortæller han.

Derfor har Patrick Jensen Nielsen besluttet at starte på Grundforløb 2 i 2021.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere