02.04.2019  |  EL  |  Belysning

Giv haven et stemningsfuldt lys med den rette udendørs belysning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Udendørs belysning kan være med til at skabe stemning omkring dit hus

I takt med, at der er opstået et større fokus på haven som opholdsrum, møblerer vi haven og terrassen mere end tidligere. I den forbindelse er lamper, der er placeret i haven og på terrassen, vundet mere og mere frem.

Belysningen kan både vælges ud fra, hvor man ønsker at have belysning henne, når man sidder ude, men også efter hvordan man vil kunne fornemme haven inde fra huset.

Intro er en serie af udendørs armaturer, der er ideelle til have- og parkmiljøer. De er lavet af bearbejdet pulverlakeret aluminium. Leveres med 10 års korrosionsgaranti.

De har integreret forseglet lyskilde, som giver en vandtæt montering på IP67. Den leveres med et beslag, der kan monteres på væg eller fast overflade. Jordspyd er også tilgængeligt som tilbehør.

Hovedet kan drejes 360 grader, hvilket giver en fleksibel installation. Plug and play, leveret med 2 meter kabel og stik. Dæmpbar med fasedæmp.

Aluminium reflektor, der giver en vinkel på 15 eller 36 grader.

Yderligere dæmpning er tilgængelig som tilbehør.

Se mere her: https://www.sg-as.com/da/produkter/intro

Mere fra SG Armaturen A/S

SG Armaturen A/S

www.sg-as.no/dk

SG Armaturen er etabeleret i 1990, og er 100 % norsk ejet selskab. Selskabet har hovedkontor og centrallager i Lillesand og eksporterer til en række lande. SG har sin egen fabrik i GuangDong provinsen i det sydlige Kina, hvor der arbejder mere end 400 personer. SG produkterne består for høj kvalitet, design og innovation, og er det foretrukne valg til branchefolk, som el-grossister, installatører,…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere