11.09.2018  |  EL  |  Branchen

Giv os dit bud på temaer på installator.dk i 2019

Hvis der er et tema inden for installationsbranchen, som du savner at læse om på installator.dk og i magasinet, hører vi gerne fra dig.

Redaktionen på installator.dk er i gang med at lægge sig fast på de temaer, som vi vil bringe på installator.dk og i magasinet Installatør i 2019.

Som noget nyt vil vi gerne have jeres input. Vi er nemlig overbevist om, at vores medier bliver bedre, når vi lytter til jer læsere. Så send os gerne dit bud på et eller flere emner inden for installationsbranchen, som du vil have os til at se nærmere på.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Vi har brug for dit svar i løbet af den næste uge. Og der er hverken krav til grundige beskrivelser og argumenter – blot en tematitel og nogle få stikord. Du har heller ikke meldt dig til noget ved at komme med temaforslag.

Så vil vi gøre vores bedste for at levere overblik, baggrund, trends og cases i hvert af de temaer, vi beslutter at køre med i 2019.

Vi ser frem til at høre, hvad du har lyst til at læse om.

Svarfrist senest d. 19.09.2018 til pc@horisontgruppen.dk

- JKK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere