05.05.2022  |  EL  |  Indeklima

GK Danmark A/S køber ventilationsafdeling fra OK Energiteknik A/S

OK Energiteknik A/S har solgt sin ventilationsafdeling til GK Danmark A/S for at fokusere på de andre voksende energitekniske områder.

OK Energiteknik A/S har pr. 1. april 2022 solgt sin ventilationsafdeling til GK Danmark A/S. Dermed overtager GK Danmark A/S kundeaftalerne på service af ventilationsanlæg. Medarbejderne, som til dato har serviceret ventilationsanlæg for OK, overgår ligeledes til GK Danmark A/S.

”I OK Energiteknik A/S vil fokus fremadrettet udelukkende være rettet mod servicering af varmeinstallationer inden for olie, gas og varmepumper. På de områder har vi opbygget en solid forretning, som vi gerne vil udbygge, og derfor giver det mest mening, at vi koncentrerer os om at styrke disse”, siger Flemming Aa. Jensen, CEO for OK Energiteknik A/S.

LÆS OGSÅ: Ny bogføringslov rammer mange små installatører

Med overtagelsen af OK’s ventilationsafdeling styrker GK Danmark A/S sin position i markedet, hvor den voksende teknikkoncern gennem de senere år har udvidet sin serviceforretning såvel organisk som gennem opkøb.

”For at drive en lønsom og konkurrencedygtig forretning, der kan indfri det professionelle markeds krav, er kritisk masse helt afgørende. Med tilførsel af fagligt spændende opgaver, kompetente medarbejdere og en stabil kundekreds, bidrager OK Energitekniks ventilationsafdeling på alle måder positivt til den serviceorganisation, der i dag håndterer stadigt flere og mere komplekse opgaver. Vi glæder os til at byde kunder og medarbejdere velkomne”, siger administrerende direktør Jørgen L. Christensen fra GK Danmark A/S.

-AKJ

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere