13.06.2019  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

G.K.M. begynder at forhandle hele sit produktsortiment via KlarPris!

Indhold fra partner Hvad er dette?

G.K.M. (Grov-, Kleinsmedes og Maskinbyggeres Aktieselskab) er et landsdækkende engrosfirma inden for stål, værktøj, VVS, tekniske artikler og landbrugsmaskiner, samt reservedele og tilbehør.

Virksomheden henvender sig især til installatører i Jylland og på Fyn, hvor de tilbyder daglig levering. Du kan læse mere om GKM her.


“Vi ser det som en helt naturlig udvikling for G.K.M. at indgå i et samarbejde med KlarPris. Som grossist indenfor stål, VVS og værktøj vil vi gerne efterkomme et ønske fra eksisterende kunder herom. Derudover ser vi gode muligheder i platformen, til at komme i kontakt med nye kunder og udbrede kendskabet til G.K.M.” –  Mogens Tiedemann,  Kommerciel Direktør i G.K.M..


Hvis du ikke allerede bruger KlarPris, så prøv 14 dage gratis!

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris er byggeriets foretrukne webshop! Vi samler dine leverandører ét sted, så du får overblik over varer og priser. Shoppen udregner også dine nettopriser, så du hurtigt kan se, hvor du får den bedste pris. Derfor sparer du både tid og penge, når du handler via vores webshop!   Når du bruger KlarPris' webshop…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere