24.03.2020  |  EL  |  El-materiel

Glasfiberskabet simpelt og innovativt produkt

Indhold fra partner Hvad er dette?

Eegholm oplever stor interesse for glasfiberskabet fra Bocchiotti – et simpelt men innovativt produkt med et bredt udvalg af tilbehør, der gør hverdagen nemmere for montøren.

Glasfiberskabet er fremstillet i glasfiberforstærket polyester og er særdeles velegnet til applikationer hvor et metalskab udsættes for korrosion.

Skabet udmærker sig ved en høj slagstyrke og lav vægt, samt at det kan leveres med plexiglas, så det er muligt at registrere komponenter og målinger i skabet uden at åbne døren.

Download katalog


Glasfiberskabet giver mindre bøvl og kortere montagetid

Produktprogrammet består af et bredt udvalg af tilbehør og i forhold til konkurrerende produkter, er store dele af tilbehøret samlet på forhånd, hvilket er tidsbesparende for montøren. Rammen samles nemt og kabler kan trækkes, inden det hele monteres i skabet.

Tilbehøret monteres nemt og hurtigt med en almindelig skruetrækker. Der er en række forskellige højdeindstillinger af DIN-skinnerne. Når du hører et ”klik” rammer stiften hullerne i profilerne i skabet og DIN-skinnen er placeret korrekt. En kvart drejning med skruetrækkeren og enheden er monteret.

Tekniske detaljer

 • Glasfiberskabet fås i 7 størrelser
 • Højdejusterbare DIN-skinner
 • Hurtig og nem montering af tilbehør
 • Omgivelsestemperaturer:-25…+60 °C
 • Kapslingsklasse: IP65
 • Skabet uden plexiglas erglødetrådstestet ved 960°C
 • Skabet med 3 mm plexiglas er glødetrådstestet ved 650°C

Download katalog

Dine 5 fordele ved glasfiberskabene

 1. Glasfiberskabene er fremstillet i glasfiberforstærket polyester. Materialet gør, at skabene er modstandsdygtige overfor krævende miljøer og er ideele til udendørsbrug.
 2. Skabene er velegnede til applikationer, hvor et metalskab udsættes for korrosion.
 3. Glasfiberskabe kan bruges til at indbygge elektriske styringer og elektronik.
 4. Skabene har en solid konstruktion og et flot design.
 5. Det brede udvalg af tilbehør samt funktionaliten gør, at skabene er meget brugervenlige.

Vil du vide mere, så kontakt…

Jørgen M. Lund på jml@eegholm.dk eller direkte  2372 8714.

Tags: Eegholm A/S

Mere fra Eegholm A/S

Eegholm A/S

www.eegholm.dk

Hos Eegholm finder du komplette løsninger på elektriske og mekaniske problemstillinger under ét tag. I mere end 90 år har vi leveret løsninger til en bred vifte af brancher inden for industri og skibsfart. Den særlige bredde i Eegholms kompetencer gør det muligt at skabe det kunderne i stigende grad efterspørger – stærke individuelle kundeløsninger.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere