08.05.2018  |  EL  |  Belysning

GN Belysning på El & Teknik stand C -3041

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nedgravningsspot med fordele for installatøren


GN Belysning præsenterer en ny nedgravningsspot, Diospot, med magnetisk induktion. Selve spotten udnytter den grundlæggende teknologi, magnetisk induktion, men i en ny patenteret udgave, som betyder, at selve spotten og indbygningsdåsen er to separate enheder, hvor der ikke er ledningsføring imellem. Og netop dette gør, at enhederne er forseglede og vandtætte. Det giver yderligere de fordele, at der ikke behøves samme grad af dræn som ved de tidligere typer af nedgravningsspot. Derudover er monteringen enkel, da der ingen kabler er. Spotten skubbes ganske enkelt bare ned i nedgravningsdåsen og skrues fast.

Mød os på EL & Teknik stand C- 3041

se mere på www.gnbelysning.dk 

Denne artikel er en del af temaet Tema: El & Teknik 2018

Mere fra GN Belysning A/S

GN Belysning A/S

www.gnbelysning.dk

GN belysning A/S er leverandør af el-materiel til el-installatører og lampebutikker. Firmaet blev startet i 1999 og har siden haft en solid vækst baseret på loyale og trofaste kunder samt en konstant fornyelse og udvikling af produktsortimentet.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere