18.02.2020  |  EL  |  Belysning

GO GREEN - Ny LED-teknologi

Indhold fra partner Hvad er dette?

På dette års Eisenwarenmesse i Köln præsenterer vi vores GO GREEN initiativ, der skal give slutbrugeren en bedre indsigt i de miljømæssige fordele ved at vælge en SCANGRIP-arbejdslampe.

Ved at anvende energibesparende LED-teknologi i stedet for traditionelle lysstofrør eller halogenpærer opnår man en betydelig energibesparelse. Derfor præsenterer vi vores GO GREEN initiativ, der skal give slutbrugeren en bedre indsigt i de miljømæssige fordele ved at vælge en SCANGRIP-arbejdslampe.

GO GREEN - et bedre valg for klimaet

Vi anvender den nyeste LED-teknologi for at opnå den højeste energieffektivitet, og alle vores lamper er energibesparende med en lang levetid.

Ud over de energibesparende LED'er og den lange levetid har mange SCANGRIP arbejdslamper også funktioner, der kan hjælpe med til at reducere unødvendigt energiforbrug i dagligdagen. Trinløs lysdæmperfunktion og app-styring gør det muligt at reducere lysudbyttet til det nødvendige for at løse arbejdsopgaven, uden at give køb på muligheden for at have et langt kraftigere lys til rådighed, hvis det er nødvendigt.

I fremtiden vil GO GREEN-logoet blive trykt på al emballage og beskrevet i vores kataloger. 

Læs mere om GO GREEN her

Mere fra SCANGRIP A/S

SCANGRIP A/S

www.scangrip.com/en

SCANGRIP A/S har specialiseret sig i funktionelt arbejdslys til det professionelle marked, og er idag Europas førende og mest trendsættende leverandør af professionelt LED arbejdslys. Vi er altid to skridt foran med at udvikle og tilbyde nye, robuste, funktionelle og innovative LED arbejdslamper med den allernyeste teknologi.SCANGRIP tilbyder avanceret LED-belysning designet til autolifte, og har…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere