14.06.2021  |  VENTILATION  |  Indeklima

God sommer

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sommeren er over landet, og feriesæsonen står for døren. Inden længe skal mange af os på en velfortjent sommerferie, og hos KE Fibertec skal vi ligesom mange andre have afviklet noget ferie.

I år holder vi åbent på alle vores fabrikker igennem hele sommeren, så vi kan tilbyde samme gode leveringstider med ”on-time” levering til vores kunder. Vores ekspreslinje holdes også åben i Danmark, så alle mindre hasteordrer kan leveres inden for fem arbejdsdage.
 
Mange virksomheder og institutioner lukker mere eller mindre ned eller kører med lav bemanding hen over sommeren. Det betyder også, at det nu er oplagt at have fokus på optimering eller renovering af de mange ventilationsanlæg, der er installeret rundt om i landet i kontorer, undervisningslokaler og andre fællesarealer, hvor medarbejdere eller elever opholder sig. Opsamlet støv i eller uden på en ventilationskanal vil uanset om det er tekstil eller stål med tiden blokere for luftgennemgangen og påvirke, hvor effektivt kanalen fordeler luften. Send din forespørgsel på vask og vedligehold på info@ke-fibertec.dk.

Vi vil gerne ønske alle en rigtig god sommer, og vi glæder os til at betjene vores kunder med ventilationsprojekter - store som små - i hele landet. Kontakt os i dag med dit næste ventilationsprojekt, eller hvis du skal have renoveret og optimeret en eksisterende installation. 

Læs mere på www.ke-fibertec.dk

Mere fra KE Fibertec AS

KE Fibertec AS

www.ke-fibertec.com

KE Fibertec leverer bæredygtige ventilationsløsninger, der sikrer et godt indeklima og energibesparelser. Tekstilkanaler er særdeles velegnede til effektiv, ensartet og trækfri fordeling af frisk luft uden "døde zoner". Tung og stillestående luft kan give hovedpine og træthed. KE Fibertecs tekstilkanaler skaber et effektivt luftskifte og et godt indeklima i skoler, kontorer, butikker, sh…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere