08.04.2021  |  VENTILATION  |  Indeklima

Godt alternativ til traditionelle ventilationsløsninger på flere parametre

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med eget væveri er tekstilbaserede ventilationsløsninger fra KE Fibertec er et alternativ forhold til konventionelle løsninger – og det gælder ikke kun på prisen, men i lige så høj grad på montageeffektivitet og ergonomi.

Alle vores tekstilkanaler skræddersyes på mål til det specifikke rum, så der er ingen tilpasning af kanalen, ligesom alle skinner til ophæng skæres på nøjagtige længder, så den samlede montagetid reduceres væsentligt, samtidig med at man undgår spild.  Tekstilmateriale er en billigere råvare end stål, hvilket giver besparelser på transportkanaler til armaturerne, idet tekstilkanalen både fungerer som armatur og transportkanal i rummet.

Bedre ergonomi med lettere håndtering
I forhold til traditionelle ventilationsløsninger er installationstiden væsentligt kortere for et tekstilbaseret ventilationssystem, der afhængigt af installationstype kan monteres op til 60% hurtigere med lettere indregulering sammenlignet med en komplet montage af stålkanaler.

Tekstilmaterialer fra KE Fibertec vejer mellem 260-330 g/m2, hvilket er op til 9 gange mindre end stål. Det giver en langt lavere vægt i alt pr. kanal, hvilket ikke kun gør håndteringen lettere, da systemet pakkes i papkasser med en vægt på max. 25 kg, men det giver også væsentligt lavere fragtomkostninger, når tekstilsystemet skal leveres til kunden. På byggepladsen kræver vores løsning langt mindre opbevaringsplads med færre paller, da tekstilkanalerne bliver foldet sammen, inden de lægges i papkasser til forsendelse.
 

  • Intet spild af materialer ved skræddersyede løsninger
  • Tekstilmateriale er billigere råvare end stål
  • Hurtigere montage med op til 60% kortere installationstid
  • Lav vægt - op til 9 gange lavere end konventionelle løsninger
  • Mindre volumen giver lavere fragtomkostninger og kræver mindre opbevaringsplads på byggepladsen
     

Kontakt os i dag på tlf. 75 36 42 00 for at høre om vores løsninger, og hvordan vi kan hjælpe med en effektiv luftfordeling og et godt indeklima.

www.ke-fibertec.dk

Mere fra KE Fibertec AS

KE Fibertec AS

www.ke-fibertec.com

KE Fibertec leverer bæredygtige ventilationsløsninger, der sikrer et godt indeklima og energibesparelser. Tekstilkanaler er særdeles velegnede til effektiv, ensartet og trækfri fordeling af frisk luft uden "døde zoner". Tung og stillestående luft kan give hovedpine og træthed. KE Fibertecs tekstilkanaler skaber et effektivt luftskifte og et godt indeklima i skoler, kontorer, butikker, sh…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere