07.08.2019  |  VENTILATION  |  Branchen

Godt indeklima er en investering i børns fremtid

Indhold fra partner Hvad er dette?

På Sct. Michaels Skole i Kolding har man i mere end 135 år arbejdet for at skabe de bedste rammer for børns læring i både pædagogisk og fysisk forstand. Derfor besluttede bestyrel-sen og ledelsen at totalrenovere skolen fra kælder til kvist med fokus på indeklimaet. Med en Lindab Pascal ventilationsløsning har skolen nu et godt indeklima til glæde for både børn og voksne.

Et stigende antal af landets skoler vælger aktivt at forbedre indeklimaet rundt om i klasseværelserne med mekanisk ventilation. Blandt dem er Sct. Michaels Skole i Kolding, hvor man i forbindelse med en totalrenovering har valgt en behovsstyret ventilationsløsning fra Lindab.  

”Vi har længe haft et ønske om at nedbringe CO2-niveuaet på skolen. Der blev hurtigt meget varmt i klasselokalerne, og luftkvaliteten blev dårlig. Børnene blev trætte og havde svært ved at koncentrere sig, og derfor var ventilation et absolut must i forbindelse med renoveringen. Ventilation er en rigtig god investering i børnenes fremtid,” siger Jette Bonde Mikkelsen, skoleleder på Sct. Michaels Skole.     

En energisparende og driftssikker løsning

På skoler, hvor lokaler kan gå fra at være tomme til pludselige at rumme 25 børn, er det nødvendigt med en fleksibel og energioptimeret ventilationsløsning, der kan sikre et konstant optimalt indeklima.

”Lindab Pascal er en rigtig god løsning til en skole, fordi den kan regulere luften efter behov og på den måde holde CO2-niveauet nede,” siger John Harboe fra Airteam, der har monteret ventilationsløsningen på Sct. Michaels Skole.  

Hos Lindab mærker man også en stigende interesse for behovsstyret ventilation til skoler.

”De sidste 5-10 år er skolernes interesse for vores ventilationsløsninger steget markant. Bygningsreglementet rykker mod mindre og mindre energiforbrug, og derfor vælger flere skoler en driftssikker, behovsstyret ventilationsløsning som vores Lindab Pascal,” siger Stephan Jensen, salgsingeniør i Lindab.

Forbedrede forhold fra dag et

Det forbedrede læringsmiljø har allerede skabt stor glæde på Sct. Michaels Skole.

”Det er fantastisk dejligt at komme rundt på skolen og høre børn og voksne sige, at miljøet er blevet så meget bedre efter renoveringen. Det er nemlig vores ansvar at udnytte potentialet og skabe de bedste vilkår for børnenes liv og læring.” afslutter skoleleder Jette Bonde Mikkelsen.

Tags: Lindab A/S

Mere fra Lindab A/S

Lindab A/S

www.lindab.dk

Lindab er en international koncern, som udvikler, fremstiller og distribuerer produkter og systemløsninger til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.Vi fremstiller ventilationsløsninger og byggekomponenter i tyndpladestål og tilbyder et komplet produktprogram i tag- og facadebeklædning, tagrender og energieffektive porte i overfladebehandlet stål. Hele produktsortimentet er kendetegnet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere