08.01.2021  |  VENTILATION  |  Indeklima

Godt indeklima er sat på skemaet

Indhold fra partner Hvad er dette?

På Østerbyskolen i Vejen oplevede man trækgener og dårlig luftfordeling med skolens eksisterende ventilationssystem i flere af skolens faglokaler og fællesrum.

I forbindelse med en ombygning på skolen besluttede man i tæt samarbejde med Airteam at udskifte det gamle system til en løsning med tekstilbaseret ventilation. Her har KE Fibertec leveret tekstilkanaler til skolens kantine, personalerum, flere faglokaler og til det store bibliotek/læringsrum.

Man har prioriteret at få optimeret ventilationssystemet på Østerbyskolen, fordi det er vigtigt at have et godt indeklima med konstant luftskifte, så man sikrer en bedre trivsel og sundhed for skolens elever og personale.

”Vi er meget tilfredse med den samlede ventilationsløsning, som vi har fået leveret, og oplever en klar forbedring af indeklimaet i de rum, hvor der er monteret tekstilkanaler. Vi har fået en rigtig god rådgivning, og vores beslutning blev taget i samråd med vores rådgiver, Airteam,” udtaler Mette Kragh, viceskoleleder på Østerbyskolen.

Læs hele casen på www.ke-fibertec.dk og kontakt os i dag for at høre mere om vores løsninger inden for skoleventilation.

Mere fra KE Fibertec AS

KE Fibertec AS

www.ke-fibertec.com

KE Fibertec leverer bæredygtige ventilationsløsninger, der sikrer et godt indeklima og energibesparelser. Tekstilkanaler er særdeles velegnede til effektiv, ensartet og trækfri fordeling af frisk luft uden "døde zoner". Tung og stillestående luft kan give hovedpine og træthed. KE Fibertecs tekstilkanaler skaber et effektivt luftskifte og et godt indeklima i skoler, kontorer, butikker, sh…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere