App-guide

GoodieSoft ApS | iKontrol

Branchens mest intuitive og brugervenlige system til digital kvalitetssikring, fotodokumentation, mangelregistrering, tilsyn, tekniske forespørgsler mm.

Opnå en mere effektiv og tidsbesparende kvalitetssikring med iKontrol-app’en. Foretag din kvalitetssikring, mangelgennemgange og serviceeftersyn digitalt, mens du arbejder og undgå, at processen bliver tung og besværlig.

Med iKontrol-app’en sker dokumentation og afrapportering i samme arbejdsgang, og dine data gemmes direkte på den konkrete sag. Du slipper for at bruge tid foran computeren, når du har afsluttet dagens arbejde.

iKontrol er brugervenligt og logisk opbygget, så alle funktioner i organisationen kan anvende systemet.

 
Navn: iKontrol
Udbyder: GoodieSoft ApS
Tlf.: +45 7060 5855
 
Download App:

Mere fra iKontrol ApS

iKontrol ApS

https://ikontrol.dk

iKontrol er Danmarks mest intuitive og brugervenlige system til digital kvalitetssikring og fotodokumentation. Med iKontrol samler du din kvalitetssikring ét sted og afslutter dine registreringer i én arbejdsgang. Med iKontrol sikrer du en høj kvalitet i byggeri og serviceydelser, da vi er et nemt og brugbart redskab, der kan anvendes på alle niveauer i organisat…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere