06.03.2019  |  EL  |  Energi

Grøn Lysstyring

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med e-Sense Organic G3 er der nye muligheder. Med funktionen e-Sense Heat Mapping kan du kortlægge bevægelser, reducere energiomkostningerne samt forbedre fleksibiliteten, produktiviteten og udnyttelsen af rummet

Plug and Play

Alle armaturer har deres egen sensor, som reagerer på bevægelse og dagslys. Hver sensor deler, modtager og sender oplysninger til armaturerne i nærheden, således at lyset forplanter sig i lokalet.

e-Sense Organic-sensorerne begynder at sende og modtage signaler, så snart systemet er tilsluttet. Sensorerne er integreret i armaturet, som bare skal sluttes til strømforsyningen, for at systemet fungerer.

e-Sense Organic omkonfigurerer i takt med ændret planløsning

Arbejdslokaler renoveres og ombygges, og medarbejdernes arbejdspladser ændres ofte i takt med virksomhedens behov. e-Sense Organic sørger for, at du får mest muligt ud af din investering takket være LED-armaturer med en levetid på omkring 20 år.

Hvis du opstiller mellemvægge eller ændrer planløsningen, omkonfigurerer systemet automatisk bevægelsesdetekteringen. Yderligere optimering kan nemt foretages med appen.

Tags: Fagerhult AS

Mere fra Fagerhult AS

Fagerhult AS

https://www.fagerhult.dk

Fagerhult udvikler, producerer og markedsfører professionel belysning til offentlige miljøer, såsom kontorer, skoler, butikker, industrier og sygehuse, indendørs og udendørs. Med Fagerhults viden om belysning og brede sortiment af innovative, energieffektive og miljøvenlige belysningsløsninger får du en samarbejdspartner til hele projektet.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere