19.07.2019  |  VVS  |  Branchen

Grønland satser stort på nye lufthavne

Indhold fra partner Hvad er dette?

Én ny lufthavn og to renoveringer

Den grønlandske regering besluttede tilbage i 2015 at styrke og udvikle deres infrastruktur. Det projekt er nu gået i gang. Der er blevet etableret Kalaalit Airport A/S, som har ansvaret for at bygge, eje og efterfølgende drive de tre lufthavne. De to eksisterende lufthavne i Nuuk og Ilulissat skal udvides til at kunne tage imod flere passagerer samt forlænge de eksisterende landingsbaner.

I Nuuk er der tale om en nedrivning af den eksisterende terminal og der etableres omkring 9.200 nye kvadratmeter. I Ilulissat skal der udvides med 6.800 m2, som skal kunne håndtere 300 afgående og 300 ankommende passagerer ad gangen. I Qaqortoq bliver der etableret en helt ny lufthavn inklusiv en ny vej, der fører til lufthavnen fra Qaqortoq by.

Vi i RIB A/S er stolte af at være en del af projekterne, hvor Byggeweb Projekt bliver anvendt i processen. Byggeweb Projekt er samarbejdsplatform mellem alle involverede aktører, og gør det muligt at dele dokumenter og tegninger i skyen – hurtigt, effektivt og sikkert.

Vi håber, at projekterne kommer til at forløbe godt og vi glæder os til at se det færdige resultat i fremtiden.

Billeder fra Kalaalit Airports

Tags: RIB A/S

Mere fra RIB A/S

RIB A/S

www.rib-software.dk

Hos RIB brænder vi for at gøre byggeriet bedre. Vores klare målsætning er at hjælpe byggebranchen med at opføre, overlevere og drive byggerier optimalt og uden fejl.Hvert år koster fejl og forsinkelser i byggeriet milliarder af kroner. Det resulterer i mindre indtjening og forringet produktivitet.Vi ønsker at hjælpe byggeriet til at blive en avanceret branche, hvor digitale værktøjer og integreret…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere