Event

GRATIS INFORMATIONSWEBINAR - INITIATIVER SOM HJÆLP TIL ERHVERVSLIVET

BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab

www.bdo.dk

  • +45 76 35 56 00
  • Birkemose Allé 39, 6000 Kolding
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 25.03.2020
Start tidspunkt: 10:00-11:00, 13:00-14:00 og 14:30-15:30
Sted:
Tilmeld  

Udviklingen og udbredelsen af Coronavirus COVID-19 har stor effekt på dansk erhvervsliv. BDO følger udviklingen nøje, og vil løbende over den kommende tid holde jer virksomheder opdateret om initiativer, muligheder og trusler med en række gratis webinarer.

Rigtig mange danske virksomheder står overfor en pludselig økonomisk og medarbejdermæssig udfordring som følge af udviklingen og udbredelsen af Coronavirus Covid-19. Dette webinar har til formål at informere generelt om Folketingets hjælpepakker samt andre relevante emner, der relaterer sig til de økonomiske udfordringer som følge af Covid-19. Hvad betyder det konkret for jer som virksomhed? Hvordan skal I praktisk forholde jer hertil?

Webinaret henvender sig til ledere i den private sektor, som beskæftiger sig med virksomhedens daglige drift og likviditet samt håndtering af medarbejdernes arbejdsforhold. Du kan være virksomhedsejer i en mindre eller mellemstor virksomhed, regnskabs- eller økonomichef, HR-chef, controller eller HR-konsulent.

Webinaret har en varighed af 1 time, læs mere her

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere