Event

Gratis webinar om transientbeskyttelse og den nye el-lovgivning

Eaton Power Quality Danmark

www.eaton.dk

  • info-denmark@eaton.com
  • 36867910
  • Generatorvej 8C
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 23.09.2020
Start tidspunkt: 08.00
Sted: Online
Tilmeld  

Transientbeskyttelse – Har du styr på de nye krav ifølge Installationsbekendtgørelsen?

Per d. 1 juli 2020 endte overgangsordningen for de nye regler om overspændingsbeskyttelse. Det betyder at langt de fleste nye installationer skal beskyttes mod overspænding eller lynnedslag og der skal foretages en risikovurdering. Er du i tvivl om dine installationer lever op til de nye krav og regler? Vil du vide mere om hvad det betyder for dig og dine kunder? 

Så deltag på vores gratis webinar! På dette webinar får vi besøg af Peter Rosenborg Kjær fra Elsikkerhed.dk, som er uddannet elinstallatør og har mange års erfaring med eltilsyn for bl.a. Sikkerhedsstyrelsen. Peter og vores Eaton ekspert vil orientere om den nye lovgivning og om hvordan transientbeskyttelse kan sikres i praksis. 

På webinaret får du en praktisk tilgang til brug af transientbeskyttelse og hvilke nye regler der er kommet ved brug af den bekendtgørelse 1082 og standarden 60364. 

Webinaret afholdes på dansk og det vil være muligt at stille spørgsmål undervejs.

Gratis Webinar
Dato: 23. september 2020
Tidspunkt: kl. 8.00-9.00

 

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere