Event

Gratis webinar om Vitocal 200/222-S/A Luft-/vand-varmepumper.

Viessmann

viessmann.dk

  • info-dk@viessmann.com
  • 46559510
  • 2640 Hedehusene
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 25.06.2020
Start tidspunkt: 8.30
Sted: Der hvor det passer dig
Tilmeld  

Som autoriseret VVS-installatør, kan du stadig komme på gratis kursus hos Viessmann. Torsdag den 25 juni kl. 8.30-11 afholder vi et webinar i Vitocal 200/222-S/A Luft-/vand-varmepumper

Gratis webinar om Viessmann Vitocal 200/222-S/A Luft-/vand-varmepumper.

Få stærke værktøjer til hverdagen!

Varmepumpekursus, der forbereder dig på til hverdagens udfordringer med den nyeste viden og konkrete værktøjer, som forbereder dig til din daglige arbejdsdag. Vi kender til de udfordringer, du står med til dagligt. Det er din garanti for, at få stærke værktøjer til hverdagen! 

Undervisningens formål er, at du får teoretisk erfaring (grundet Covid-19, udskyder vi den praktiske del).
Kurset giver dig kendskab til styringsprincipper, opbygning, opstart af varmepumper og fejlhåndtering og optimering af varmepumpesystemer.

  • Funktionsprincippet af en varmepumpe og dens kølekreds.
  • Indgående produktkendskab inden for luft til vand-varmepumper split- og monoblokudførelse.
  • Kendskab til forskellige systemløsninger
  • Forståelse af varmepumpens styring og fjernbetjening via ViCare og Vitoguide applikationer.
  • Forståelse for varmepumpen og håndtering af forskellige fejltyper.

Hvorfor bør du deltage i dette webinar?

Varmepumper er fremtiden! Og med Vitocal 200/222-S/A Luft-/Vand-varmepumper kan du slappe af fordi, du har installeret et produkt af høj kvalitet. Varmepumperne er meget pålidelige. Varmepumperne og deres reservedele produceres i Tyskland og er altid tilgængelig - selv i krisetider, hvor leveringskæder kan bryde sammen. 

Disse varmepumper er yderst attraktive for dine kunder, da varmepumpernes regulering selv vælger den billigste energi. Reguleringen Vitotronic 200 WO1C (softwarestand april 2020) finder selv ud af, om den skal bruge varmepumpen, gas- eller oliekedlen til opvarmning, afhængig af strøm- og brændstofpriserne, som gemmes i hukommelsen af reguleringen. Derudover er ude delen yderst støjsvag.

 

Sådan tilmelder du dig

Du tilmelder dig og dine kollegaer ved, enten at ringe til Birgit Møller på tlf.: 465595528 eller ved at skrive en mail til molb@viessmann.com

Når I er tilmeldt, vil I modtage en mail, med et link til webinaret. 


Andre webinar

  • Tirsdag den 30 juni kl. 8.30 - 11 ca. gennemgår vi Regulering NRP 1.2.

 

Hvad er et webinar?

Et webinar er et online kursus, hvor du møder en oplægsholder direkte på nettet. Som deltager vil du se webinaret live fra din computer, mobil eller tablet. Under webinaret har du mulighed for at stille spørgsmål direkte til oplægsholderen.
Du får tilsendt et link til webinaret på din mail, så du kan følge med via din computer, mobil eller tablet.

Tags: Viessmann

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere