Event

Gratis webinar: PCSCHEMATIC og Panelrouteren

PCSCHEMATIC A/S

www.pcschematic.dk

  • info@pcschematic.com
  • 4678 8244
  • Gammel Marbjergvej 15, 4000 Roskilde
Se profil  
Type: Efteruddannelse
Start dato: 11.12.2018
Start tidspunkt: 9.00
Sted: På internettet
Tilmeld  

Det gratis webinar giver dig en grundig introduktion til hvordan du bruger den indbyggede Panelrouter i PCSCHEMATIC Automation.

Underviser: Kirsten Holst, PCSCHEMATIC

Det gratis webinar bliver afholdt på engelsk og giver dig en grundig introduktion til hvordan du bruger den indbyggede Panelrouter i PCSCHEMATIC Automation.

Med Panelrouteren i PCSCHEMATIC Automation kan du skabe en klar og entydig dokumentation, der angiver præcis hvordan tavlerne skal monteres. Med sikkerhed for, at der er plads til ledningerne i kanalerne, at inkompatible ledningsklasser ikke ligger sammen osv.

Herefter kan du generere komplette produktionslister med automatisk beregnede ledningslængder, som kan sendes direkte til udvalgte ledningskonfektioneringsmaskiner.

Det betyder, at du kan få produceret monteringsklare ledningsbundter med korrekte ledningslængder, opmærkning og koresvøb/tyller. Leveres de udefra, tager det nu kun et par dage.

Du kan altså have ledningerne klar, når de øvrige komponenter er monteret.

Tilmeld dig her

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere