06.11.2020  |  EL  |  El-materiel

Indspark: Grib chancen for at formidle dine el & teknik nyheder

El & Teknik er desværre og forståeligt nok flyttet fra januar 2021 til maj 2022. Men der er stadig et stort behov blandt installatører for at blive opdateret på produkt- og teknologiudvikling. Grib chancen og synliggør dine nyheder i fagmagasinet Installatør med frist 2.12.

Selv om El & Teknik-messen på grund af corona-situationen er flyttet til maj 2022, vil vi stadig gerne tilbyde at bringe jeres produktnyheder i næste udgave af magasinet Installatør samt på www.installator.dk

I stedet for det planlagte messenummer laver vi et stort temanummer, der udkommer den 19. januar, med det nye års mange produktnyheder, hvor det ville være oplagt at få netop jeres nyheder med.  Temanummeret vil fungere som ”talerør” for alle jer udstillere, som nu ikke har muligheden for at udbrede jeres planlagte budskaber til messen. Temanummeret vil altså tilbyde den samlede installationsbranche et godt indblik i de mange produktnyheder, som ellers skulle have været præsenteret på messen.

Og det er vigtigt.

De fleste installatører har rygende travlt. DI forventer en ordrefremgang på 4,5 procent i bygge- og anlægssektoren i 2020, og det skal ses i kontekst med et forventet fald i Danmarks BNP på 3,5 procent. Installationsbranchen oplevede et mindre fald i antal beskæftigede i starten af året, men set hen over året holder branchen fast i sine medarbejdere og ansætter igen trods coronakrisen. I alt er 47.866 beskæftigede i 3. kvartal i installationsbranchen og dermed vender udviklingen efter et dyk i 2. kvartal. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik over den sæsonkorrigerede byggebeskæftigelse.

Der sker samtidig en kraftig udvikling af produkter og teknologi. Digitalisering og bæredygtighed er de to store megatendenser, der skubber til en markant produktudvikling. Der er et stort behov fra både installatører og producenter samt forhandlere for at udveksle viden om nyheder. Det er præcis det behov, El & Teknik-messen skulle dække. Fagmagasinet Installatører kan derfor fungere som et ydmygt forsøg på at dække en lille del af dette opsparede behov for nyhedsformidling.

Indsend derfor gerne materiale, det vil sige en kortere tekst samt foto i høj opløsning, til pbh@horisontgruppen.dk. Tidsfrist for indsendt redaktionelt materiale er onsdag den 2. december.

For spørgsmål og/eller yderligere markedsføring kan der rettes henvendelse til business manager Per Alberg på 53 73 13 64 eller pa@horisontgruppen.dk

Med venlig hilsen
Installatør / www.installator.dk

Poul Breil-Hansen, redaktør og Per Alberg, Business Manager

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere