15.07.2019 | Navnenyt

GROHE AG udpeger Jonas Brennwald som Deputy CEO GROHE AG & CEO LIXIL Water Technology EMENA

Jonas Brennwald, Deputy Chief Executive Officer GROH AG & CEO LIXIL Water Technoloy EMENA

Jonas Brennwald

Jonas Brennwald, født i 1967 i Sverige, overtog stillingen som Deputy Chief Executive Officer GROHE AG og CEO LIXIL Water Technology EMENA i juli 2019.

I sin nye rolle vil Jonas Brennwald være ansvarlig for at vækste forretningsaktiviteterne for GROHE i Europa, Mellemøsten og Nordafrika, mens man udnytter LIXILs globale kapaciteter, værdier og brands. Derudover vil et vigtigt aspekt være at uddybe kundeforholdene og i endnu større grad bruge det omfattende netværkspotentiale i hele Europa, Mellemøsten og Nordafrika.

Siden han blev en del af GROHE i 2012 har Jonas Brennwald ledet forskellige salgsregioner såsom GROHE Nordøst Europa. I april 2018 blev han udnævnt til Chief Sales Officer.

I årene før GROHE har han haft en række fremtrædende stillinger for store brands, herunder Mars Inc, Ecolab Inc, Goodyear Dunlop Nordic Dæk og bilproducent Dorman.

Jonas Brennwald er uddannet i økonomi og markedsføring fra Lund Universitet.Pressekontakt:
PR Manager
Mette Krøjgaard
mette.kroejgaard@grohe.com
+45 60 17 91 78

Mere fra Grohe A/S

Grohe A/S

www.grohe.dk

  • grohe@grohe.com
  • +45 44 65 68 00
  • Sluseholmen 8C, 2. TH., 2450 København SV

GROHE er et førende globalt brand indenfor komplette badeværelsesløsninger og køkkenudstyr og har i alt over 6.000 medarbejdere, heraf 2.400 i Tyskland. Siden 2014, har GROHE været en del af LIXIL Group Corporation. Som et internationalt brand forfølger GROHE brandværdierne teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed og bestræber sig p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere