15.07.2019 | Navnenyt

GROHE AG udpeger Thomas Fuhr som ny Chief Executive Officer

Thomas Fuhr, CEO GROHE AG

Thomas Fuhr

Chief Executive Officer GROHE AG

Siden han blev en del af GROHE i 2012, har han været ansvarlig for produktion, indkøb, logistik, kvalitet, teknologi, forskning og udvikling og bæredygtighed som Executive Director Operations.

Thomas Fuhr, født i 1965, overtog stillingen som CEO for GROHE AG i juli 2019. Desuden har han været ansvarlig for armaturer i LIXIL Water Technology.

Thomas Fuhrs fokus i løbet af de sidste år var at sikre innovationsledelse, definere nye produktionsteknologier og udvide produktionskapaciteten. Siden september 2018 har laboratorieudvidelsen i Hemer, Tyskland, samlet alle forskningslaboratoriets tidligere decentraliserede aktiviteter på ét sted, hvilket muliggør en endnu tættere interaktion inden for de vigtigste forsknings- og udviklingsafdelinger og sikrer i højere grad effektive udviklingsprocesser for flere innovationer. Under hans ledelse blev kompetencecentrene i Lahr, Tyskland, for brusebad og brusesystemer i Albergaria, Portugal, for GROHE Colors produktion og fabrikken i Porta Westfalica, udvidet. Derudover investerede GROHE også i en ny zinkfremstillingsevne i Klaeng, Thailand, der fordoblede kapaciteten. Et stort skridt i retning mod fremtidens produktion blev taget i 2019: Ved at fremme 3D-teknologiprocessen for at imødekomme de unikke udfordringer ved metalprintning, åbnede GROHE en ny æra i produktion, som er Made in Germany.

Inden GROHE var Thomas Fuhr 22 år i Mercedes-Benz. Han arbejdede i en bred vifte af stillinger inden for udvikling, fremstilling, kvalitet, logistik og indkøb i Tyskland, Indien, USA og Storbritannien.

Fra 2009-2012 var Thomas Fuhr ansvarlig for Mercedes Formula 1 High Performance Motorer og Hybrid Systemer, som deres Managing Director. Han var ansvarlig for hele spektret lige fra Design til Produktion og Race.

Tidligere stillinger inkluderer: Vice President Mercedes-Benz USA med ansvar for kvalitet, indkøb og logistik, produktionschef og kvalitetschef hos McLaren Automotive i Storbritannien og General Manager Production i Indien, der etablerede et nyt produktionsanlæg.

Thomas Fuhr tog eksamen i maskinteknik fra Fachhochschule Gießen-Friedberg.

Pressekontakt:
PR Manager
Mette Krøjgaard
mette.kroejgaard@grohe.com
+45 60 17 91 78

Mere fra Grohe A/S

Grohe A/S

www.grohe.dk

  • grohe@grohe.com
  • +45 44 65 68 00
  • Sluseholmen 8C, 2. TH., 2450 København SV

GROHE er et førende globalt brand indenfor komplette badeværelsesløsninger og køkkenudstyr og har i alt over 6.000 medarbejdere, heraf 2.400 i Tyskland. Siden 2014, har GROHE været en del af LIXIL Group Corporation. Som et internationalt brand forfølger GROHE brandværdierne teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed og bestræber sig p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere