21.06.2017  |  VVS  |  Sanitet

GROHE Blue Home – bæredygtigt drikkevand

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med den seneste innovation GROHE Blue Home får du den nemme, miljøvenlige måde at nyde rent og forfriskende vand på – filtreret, afkølet og med brus – lige direkte fra vandhanen derhjemme.

Hvad er nyt?
Et redesignet armatur og en smart, integreret køler gør Blue Home til et miljøvenligt system hvor design og komfort er i højsædet.

Nogle af de vigtigste ændringer er den nye og intuitive LED touchbetjening samt en mere slank profil på armaturkroppen, som passer ind i ethvert nordisk køkken.

Det opdaterede kølerdesign – hvor filter og kulsyreflaske sidder integreret foran – gør det lettere at skifte begge, foruden at spare dig en masse plads, som gør, at systemet kan placeres i en bredere vifte af skabe – selv hvis pladsen kniber.

Sidst men ikke mindst reducerer Blue Home omkostningen på drikkevand med 50 % og mindsker derudover CO2-udslippet med 61 % i forhold til drikkevand på flaske.

Design Awards
I 2017 vandt GROHE Blue Home systemet både Red Dot Design Award 2017 samt den svenske Victrix Design Award for at være en bæredygtig innovation, der ikke går på kompromis med design eller brugeroplevelsen.

Læs mere om GROHE Blue Home her.

Tags: Grohe A/S

Mere fra Grohe A/S

Grohe A/S

www.grohe.dk

  • grohe@grohe.com
  • +45 44 65 68 00
  • Sluseholmen 8C, 2. TH., 2450 København SV

Friedrich Grohe grundlagde GROHE i 1936. Med fokus på bæredygtighed består produktsortimentet i dag af brusere, termostater, vandhaner, indbygnings-cisterner samt nye smart home løsninger.GROHE er internationalt anerkendt for design og nyskabende teknologi, og er den mest vindende RED Dot Award armaturproducent i verden. Med et bredt og skarpt sortiment er GROHE totalleverandør af sanite…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere