12.04.2018  |  VVS  |  Sanitet

Case: GROHE Colours farvede armaturer vinder ind på danske hoteller

Indhold fra partner Hvad er dette?

Farvede armaturer vinder indpas i hoteller hvor design, kvalitet, eksklusivitet og ikke mindst øget bæredygtighed og komfort er i fokus.

Til Ascot Hotels renovering af baderum har GROHE leveret armaturer til brus og håndvask, nye trykplader til WC samt badeværelsestilbehør i børstet messing. I processen har fokus hvilet på både design, kvalitet og øget bæredygtighed for at give hotelgæsterne den optimale oplevelse.

I centrum er GROHEs minimalistiske Essence-serie, der med den særlige PVD-belægning, får en utroligt flot og ikke mindst slidstærk overflade.

GROHE PVD-teknologi vigtigt for designet

Armaturerne er garanteret at se smukke ud år efter år. Opskriften til succes findes i den langtidsholdbare overfladekvalitet. GROHE anvender innovative teknologier til at levere exceptionelle overfladefinishes.

PVD-processen sikrer, at overfladen er tre gange hårdere og leverer derved overflader af glinsende guld eller sofistikeret pletfri stål. Udover at overfladen er hårdere, er den også ti gange mere uimodstålig overfor ridser.

Med det brede udvalg af størrelser, farver og overflader indenfor den nye Essence-serie findes der med garanti en løsning der passer ind i forskellige baderumstemaer. Hele serien, fra armaturer til brusesystemer til badeværelsestilbehør, fås i fire forskellige farver og med valget mellem en børstet eller poleret overflade. Som altid er hele serien også tilgængelig i krom og SuperSteel.

Læs mere om Essence Colours her.

Find GROHE projekter på byggematerialer.

Tags: Grohe A/S

Mere fra Grohe A/S

Grohe A/S

www.grohe.dk

  • grohe@grohe.com
  • +45 44 65 68 00
  • Sluseholmen 8C, 2. TH., 2450 København SV

Friedrich Grohe grundlagde GROHE i 1936. Med fokus på bæredygtighed består produktsortimentet i dag af brusere, termostater, vandhaner, indbygnings-cisterner samt nye smart home løsninger.GROHE er internationalt anerkendt for design og nyskabende teknologi, og er den mest vindende RED Dot Award armaturproducent i verden. Med et bredt og skarpt sortiment er GROHE totalleverandør af sanite…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere