22.09.2022  |  VVS  |  Sanitet

GROHE er blandt de bedste 25 arbejdspladser i Europa

For andet år i træk er GROHE blevet certificeret som en Europas bedste arbejdspladser af den globale konsulent- og analysevirksomhed Great Place to Work.

Med basis i fortrolige data fra 1,4 millioner medarbejdere i over 3.000 virksomheder i 37 lande har GROHE for andet år i træk formået at blive bedømt som en af Europas 25 bedste arbejdspladser.

Placeringen i år er en 17. plads på listen over Best Workplaces in Europe, og den er blandt andet et resultat af koncernens målrettede indsats for at hjælpe alle medarbejdere med at skabe en arbejdsplads, der balancerer privat- og arbejdsliv.

LÆS OGSÅ: Mere fart på udvikling af CO2-neutrale bygninger

”At være blandt de 25 bedste arbejdspladser i Europa for andet år i træk er en stor ære. Resultatet er en anerkendelse af det engagement, som alle medarbejdere lægger i det daglige arbejde for vores virksomhed og arbejdsplads. Sammen, som ét team, skaber vi grundlaget for denne succes, som er baseret på tillid og kontinuerlig dialog,” siger Jonas Brennwald, leder LIXIL EMENA og ansvarlig for GROHE-brandet. Han tilføjer:

”At blive anerkendt blandt de 25 bedste arbejdspladser i Europa er en stor motivation til ufortrødent at fortsætte alle vores bestræbelser på at forbedre vores arbejdspladskultur yderligere.”

-AKJ

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere