24.11.2020  |  VVS  |  Sanitet

GROHE: Få mest ud af dit brusebad

Indhold fra partner Hvad er dette?

GROHE er kendt for at producere nogle af de bedste brusesystemer og Rainshower 310 er ingen undtagelse. Sofistikeret design kombineret med mere luksus.

Brusesystemet Rainshower 310 er det ideelle valg for at få mest ud af dit brusebad. Ud over den ekstra store hovedbruser på 310 mm, som dækker hele din krop med en balanceret vandstråle der føles som en varm sommerregn, får du også et brusersystem i et slankt og attraktivt design, som fuldender den perfekte brusebadsoplevelse.

Til brusersystemet medfølger den kraftige håndbruser, som har et slankt, minimalistisk design og har et glidelement på vægskinnen, så det er nemt at justere dens højde.

Derudover forhindrer GROHE CoolTouch teknologien, at termostatens overflade bliver varm, og beskytter dig og din familie mod skoldning, og ligeledes er brusesystemet udstyret med Turbostat, der sikrer, at der ikke sker udsving i vandets temperatur. Både hoved- og håndbruser er udstyret med GROHE Dreamspray, som sikre jævn fordeling af vandet til alle dyser, og er samtidig fremstillet med fleksible silikonedyser som forhindrer dannelse af kalk.

Med et GROHE Rainshower 310 brusesystem som kombinerer du et smukt design med luksus.

Vil du se nærmere på Brusesystemet?

Rainshower 310 brusesystem med termostat til vægmontering
GROHE nr.: 27966000
VVS nr.: 722286864
Find mere viden om brusesystemet her

Mere fra Grohe A/S

Grohe A/S

www.grohe.dk

  • grohe@grohe.com
  • +45 44 65 68 00
  • Ved Stigbordene 32, 2. TH, 2450 København SV

GROHE er et førende globalt brand indenfor komplette badeværelsesløsninger og køkkenudstyr og har i alt over 6.000 medarbejdere, heraf 2.400 i Tyskland. Siden 2014, har GROHE været en del af LIXIL Group Corporation. Som et internationalt brand forfølger GROHE brandværdierne teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed og bestræber sig p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere