21.07.2020  |  VVS  |  Sanitet

GROHE håndvaskarmatur – Nemt at montere, nemt at benytte

Indhold fra partner Hvad er dette?

I en travl og hektisk hverdag er det vigtigt at få tingene til at fungere på kortest mulig tid og uden besvær. I denne sammenhæng er GROHEs Eurosmart etgrebsarmatur nemt at have med at gøre både når det monteres og når det benyttes.

Da det er fremstillet med en ethulsmontage,behøver man ikke bekymre sig om en besværlig eller langvarig montering. Derudover kan armaturet betjenes let og elegant takket være den 35 mm keramiske patron, og så medfølger der en løftestang med bundventil.

Ydermere er armaturet fremstillet med GROHEs vandbesparende EcoJoy-teknologi, der sørger for, at vandforbruget holdes på 5,7 liter i minuttet, hvilket er mere end en halvering af vandforbruget i forhold til konventionelle armaturer.

Du kan klikke dig igennem billederne for at se nærmere, eller se armaturet her.

Mere fra Grohe A/S

Grohe A/S

www.grohe.dk

  • grohe@grohe.com
  • +45 44 65 68 00
  • Sluseholmen 8C, 2. TH., 2450 København SV

GROHE er et førende globalt brand indenfor komplette badeværelsesløsninger og køkkenudstyr og har i alt over 6.000 medarbejdere, heraf 2.400 i Tyskland. Siden 2014, har GROHE været en del af LIXIL Group Corporation. Som et internationalt brand forfølger GROHE brandværdierne teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed og bestræber sig p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere