12.06.2019  |  VVS  |  Sanitet

GROHE introducerer nu et bredt sortiment af køkkenvaske der passer elegant til resten af køkkenet

Indhold fra partner Hvad er dette?

GROHE præsenterer køkkenvaske der passer perfekt sammen med køkkenarmaturet og det overordnede udtryk i køkkenet– det gør det enkelt at opnå et flot og strømlinet køkken

Med GROHEs udbud af en stor række køkkenvaske kan der findes noget til ethvert køkkenmiljø og enhver smag. Køkkenvaskenes design spænder vidt og i sortimentet er der både mindre køkkenvaske, særligt velegnede til kompakte køkkener, større vaske og dobbeltvaske idéelle til store og rummelige køkkener,  samt køkkenvaske til luksuriøse køkkener.

Man kan altså hos GROHE få lige præcis den køkkenvask der passer til armaturet og køkkenlandskabets stil, man behøver derfor ikke at bruge meget energi på, at finde et stilistisk match.

Køkkenvaskenes egenskaber
GROHEs køkkenvaskserie omfatter nedfældede, planlimede, underlimede og flat-edge nedfældede modeller i otte forskellige designs.

Holdbarhed
Alle GROHE køkkenvaske er fremstillet i rustfrit stål, med AISI 304 (som minimum) eller marinestålet AISI 316 og de er derfor slidstærke mod korrosion og rust - køkkenvaskene fremstillet i marinestålet endda også overfor syre og klor. Kvaliteten er derfor i top.

Teknologier
De fleste af køkkenvaskene er ombygningsbare og kan nemt installeres med GROHE QuickFix Systemet, hvor der er præfabrikeret to armaturhuller.

Med GROHE Whisper præsenteres en køkkenvask med en støjreducerende isolering på undersiden, så man undgår den forstyrrende lyd af rindende vand på en hård overflade.

Køkkenvaskene er fremstillet med en særlig børsteteknik og har derfor en GROHE StarLight belægning der gør overfladen glat, rengøringsvenlig og skinnende.

Hvis GROHEs køkkenvaske har fanget din interesse og du har lyst til at læse mere, så kig her

I den vedlagte brochure kan du finde billeder og informationer om alle GROHEs køkkenvaske 

Mere fra Grohe A/S

Grohe A/S

www.grohe.dk

  • grohe@grohe.com
  • +45 44 65 68 00
  • Sluseholmen 8C, 2. TH., 2450 København SV

GROHE er et førende globalt brand indenfor komplette badeværelsesløsninger og køkkenudstyr og har i alt over 6.000 medarbejdere, heraf 2.400 i Tyskland. Siden 2014, har GROHE været en del af LIXIL Group Corporation. Som et internationalt brand forfølger GROHE brandværdierne teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed og bestræber sig p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere